EWMA Journal'in 2017 yılı 2. sayısını aşağıdaki internet adresinden indirebilirsiniz:

14. YARA BAKIM HEMŞİRELİĞİ KURSU

20-22 Nisan 2018 tarihlerinde Prof. Dr. Ayişe Karadağ başkanlığında Adana, Hilton Otel ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir.

Ayrıntılı bilgi için

14th WOUND MANAGEMENT NURSES COURSE

will be held in Adana, Hilton Otel and Congress Center in 20-22 April 2018.

For more information

EWMA 2018

EWMA 2018 Kongresi 9-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Polonya'nın Krakov şehrinde yapılacaktır.