EWMA Journal'in 2016 yılı 2. sayısını aşağıdaki internet adresinden indirebilirsiniz:

12. Ulusal Yara Bakımı Kongresi 14-17 Aralık 2017 tarihlerinde Antalya, Gloria Kongre Merkezinde yapılacaktır.

Evde Bakım Derneği, 23-25 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul, Beşiktaş, Fulya Sanat Merkezinde 4. Ulusal ve Uluslararası Katılımlı Evde Sağlık ve Bakım Kongresi'ni düzenleyecek. Bu Kongre kapsamında derneğimiz desteği ile "Evde Yara Bakımı Kursu" gerçekleştirilecek (www.evdebakimkongresi2017.com.

Ayrıntılı bilgi için Kongre web sitesi