EWMA Journal'in 2017 yılı 1. sayısını aşağıdaki internet adresinden indirebilirsiniz:

12. Ulusal Yara Bakımı Kongresi 14-17 Aralık 2017 tarihlerinde Antalya, Gloria Kongre Merkezinde yapılacaktır.

EVDE YARA BAKIMI KURSU

Evde Bakım Derneği, 23-25 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul, Beşiktaş, Fulya Sanat Merkezinde 4. Ulusal ve Uluslararası Katılımlı Evde Sağlık ve Bakım Kongresi'ni düzenleyecek. Bu Kongre kapsamında derneğimiz desteği ile "Evde Yara Bakımı Kursu" gerçekleştirilecek www.evdebakimkongresi2017.com

Ayrıntılı bilgi için Kongre web sitesi

KLİMİK-DAİÇG UYGULAMALI YARA BAKIM KURSU

Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK), Diyabetik Ayak İnfeksiyonları Çalışma Grubu (DAİÇG)  28-30 Eylül 2017 tarihleri arasında Eskişehir'de Uygulamalı Yara Bakım Kursu düzenleyecek. Bu kurs derneğimiz tarafından desteklenmektedir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

DİYABETİK AYAK VE YARA SEMPOZYUMU

Türk Diyabet Cemiyeti, 23-24 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul, Kadıköy, Acıbadem'de bulunan Türk Diyabet Cemiyeti Seminer Salonu'nda Diyabetik Ayak ve Yara Sempozyumu düzenleyecek. Bu Sempozyum derneğimiz tarafından desteklenmektedir. www.diyabetikayakveyara.org

Ayrıntılı bilgi için Sempozyum web sitesi

EWMA 2018

EWMA 2018 Kongresi 9-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Polonya'nın Krakov şehrinde yapılacaktır.